SpoedVA

Welkom bij SpoedVA!

Ik ben Lucinda Paardenkooper en ik heb jaren ervaring opgebouwd als (directie) secretaresse/managementassistent bij grote organisaties. In het voorjaar van 2019 heb ik mijn opleiding voor Virtual Assistant bij de Academie voor Virtueel Professionals afgerond en mag ik mij officieel Virtueel Professional noemen.

Als zelfstandig professional werk ik op virtuele basis vanuit huis voor en met andere ondernemers. Ik zorg voor de uitvoering van specifieke of alledaagse taken/projecten. Ook kan ik je helpen bij het inrichten van systemen en tools voor terugkerende taken.

Virtueel Assistent (VA), Virtueel Professional (VP), Virtueel Manager (VM), het maakt niet heel veel uit welke titel gebruikt wordt. Er zijn vele soorten VA’s met uiteenlopende expertises. Een feit blijft dat ik net als mijn klanten een ondernemers mindset heb en hierdoor begrijp welke taken en processen uitbesteed kunnen worden.

Door secretariële taken aan mij uit te besteden kun jij je richten op de taken die JIJ belangrijk vindt.

Lucinda

Mijn persoonlijke kwaliteiten

Flexibel, secuur, snel, gestructureerd, behulpzaam en resultaatgericht.

Mijn expertise

Computervaardigheden, organisatietalent, plannen, structureren, agendabeheer en oplossingsgericht.

Gecertificeerd Virtueel Professional en gespecialiseerd in online ondernemen.

SpoedVA
SpoedVA

SpoedVA is aangesloten bij de beroepsvereniging: Vereniging voor Virtueel Support Professionals

SpoedVA

SpoedVA werkt o.a. met Teams. Breng alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, vergaderen, bestanden delen en met zakelijke apps kunt werken.

SpoedVA

Lucinda Paardenkooper is opgeleid door Petra Fehring – Academie voor Virtueel Professionals